Minuman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Kosmetik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Rawatan dalam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Sale

Sale up to 50%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

About

Kumpulan Syarikat Orang Kampung terlibat dalam industri pengeluaran dan pemasaran produk kesihatan dan minuman berasaskan herba. Beribu pejabat di Melaka, ia memilik tiga (3) buah kilang dan sebuah syarikat pemasaran. Operasi awal kami bermula sekitar tahun 1980an. Berdasarkan motto syarikat iaitu ‘ORANG KAMPUNG PENERAJU INDUSTRI HERBA’ kini jenama ‘ORANG KAMPUNG’ yang telah melalui transformasi yang pelbagai, boleh didapati di semua kategori pasaran di dalam negeri dan di beberapa negara luar termasuk rantau Asean dan Timur Tengah. 

Kilang herba kami dilesenkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diiktiraf dengan Pensijilan ‘Good Manufacturing Practice’ (GMP). 

 

Kami memberi keutamaan kepada ‘Research & Development’ dan jaminan kualiti. Jenama ‘ORANG KAMPUNG’ adalah selamat, halal dan mudah dimakan atau digunakan. 

Misi kami kini adalah untuk menjadi jenama antarabangsa yang lebih mantap di samping terus memberi kepuasan kepada pengguna produk-produk ORANG KAMPUNG.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam lectus justo, vulputate eget mollis sed, tempor sed magna."
Datuk Hj Manggar bin Haniff
Pengasas

Dapatkan Produk Kami Di

About

Orang Kampung
Location
PERNIAGAAN ORANG KAMPUNG SDN. BHD.
J-7017, Jalan Usaha 7, Kawasan Perindustrian Merlimau
77300 Merlimau, Melaka.
Contact us

Phone: +606-2634927 / 2633322
Email: poksb@orangkampung.com

Maps